Membru Interlan INTERLAN
Internet gratis

Internet GRATIS

Cu cine sa ne petrecem mai mult timpul liber, daca nu cu prietenii nostrii? Mergem cu ei in concedii, iesim cu ei la o bere si, mai nou, ii iei cu tine in reteaua de telefonie sau Internet pe care o folosesti. Va ajuta sa comunicati nestingherit, fara sa stai cu ochii pe ceas de frica sa nu platesti prea mult si fara sa stai 3 ore ca sa transferi filmul acela pe care l-ati facut in concediu, la mare. Te-a reasplatit vreodata furnizorul tau pentru asta?

ProNET este singurul furnizor de Internet care te rasplateste daca iti iei prietenii cu tine in retea. La urma urmei, prietenii tai devin clientii nostri. Cu totii avem de castigat, dar de ce sa nu castigi mai mult? Adu-ti 5 prieteni in reteaua noastra si noi iti vom oferi toate serviciile GRATIS. Daca poti sa aduci si mai multi prieteni sau esti atat de convingator incat ii poti aduce si pe prietenii prietenilor te rugam sa ne contactezi, suntem siguri ca vom gasi o cale de a colabora.

Termeni de acordare

Acest serviciu se acorda tuturor clientilor ProNET in urmatoarele conditii:

  1. un client poate avea un singur referrer (prietenul care l-a adus in retea);
  2. pentru a beneficia o luna gratuitatea serviciilor trebuie ca prietenii tai sa achite la timp luna anterioara. De ex. daca toti cei 5 prieteni din reteaua ta au achitat la timp abonamentele pentru luna Ianuarie, tu vei beneficia de servicii gratuite in luna Februarie.
  3. la incheierea contractului, prietenul tau trebuie sa spuna cine l-a adus in retea. Referrer-ul nu poate fi schimbat pe intreaga durata a contractului.
  4. pentru a face mai facila urmarirea evolutiei retelei de prieteni, ti-am creat in contul tau o sectiune speciala: "Reteaua ta"
Acoperire | Dreptul la informare | Protectia Consumatorului - ANPC | Parametrii de calitate

© 2005-2015 - ProNET Solutii IT S.R.L. Toate drepturile rezervate