Membru Interlan INTERLAN
Notificari

Notificari

De cate ori nu ti s-a intamplat sa uiti sa platesti o factura si sa nu poti folosii serviciile furnizorului tau exact cand aveai mai multa nevoie de ele? Nu ai fost rau intentionat, dar ai atatea pe cap... De cate ori nu ai fi vrut sa iti poti spune parerea despre serviciile primite? De cate ori nu ai vrut sa vezi ca furnizorului tau ii pasa de tine nu doar atunci cand trebuie sa te duci sa platesti abonamentul? De multe ori, suntem convinsi!

Noi te intelegem cel mai bine si, pentru ca dorim sa pastram o comunicare continua cu tine, clientul nostru, iti oferim posbilititatea sa alegi cand, in legatura cu ce si cum sa te contactam. Noi NU iti suspendam serviciul fara sa ne asiguram ca am depus toate eforturile sa te anuntam inainte. Noi te sunam de fiecare data dupa ce ai avut probleme, sa ne asiguram ca totul este in regula. Stiai ca suntem singurul furnizor de Internet care te suna dupa orice avarie pentru a evalua impreuna modul si timpul in care a fost rezolvata aceasta, precum si comportamentul reprezentantilor nostri? Vrem sa mentinem serviciile la cele mai inalte standarde calitative, dar stim ca nu putem face asta fara ajutorul tau: fara criticile tale, fara sfaturile tale sau fara multumirile tale.

Binenteles, iti oferim posibilitatea sa alegi daca si cum vrei sa te contactam, pentru aceasta este suficient sa accesezi sectiunea "Notificari" din meniul "Setari cont" a contului tau.

Acoperire | Dreptul la informare | Protectia Consumatorului - ANPC | Parametrii de calitate

© 2005-2015 - ProNET Solutii IT S.R.L. Toate drepturile rezervate