Membru Interlan INTERLAN
Platesti cum iti place

Platesti cum iti place

Noua, romanilor, dintr-un motiv care ne scapa, ne place nespus de mult sa stam la cozi fie ca platim cablul, telefonul sau impozitele. De fiecare data ne lovim de aceleasi persoane plictisite care ne fac un favor pentru ca ne iau banii (si implicit isi iau salariile), ne lovim de fiecare data de aceeasi coada interminabila si pierdem de fiecare data acelasi timp pretios.

Tocmai pentru ca timpul tau este important pentru tine, ne-am gandit sa-ti oferim mai multe moduri prin care poti face platile serviciilor ProNET:

  • cea mai rapida si comoda pentru tine este plata cu cardul. O poti face din fata calculatorului, in maxim 1 minut, tot ce trebuie sa faci este sa ai un card valid si sa accesezi sectiunea "Financiar" din site-ul de administrare a contului tau. Nu trebuie sa te temi, conexiunea cu serverul nostru este criptata (astfel incat nimeni in afara de tine nu poate vedea ce faci) si, mai mult, datele cardului tau nu sunt in niciun fel stocate pe serverele ProNET. Toate tranzactiile sunt facute prin intermediul unui mare procesator de carduri din Romania, Plati Online, iar daca Orange, Vodafone sau Altex au avut incredere in ei, de ce nu ai avea si tu?
  • plata prin Ordin de Plata iti vine in ajutor mai ales daca ai acces la solutii Internet Banking. Tot ce trebuie sa faci este sa transferi din contul tau in contul ProNET (vezi datele aici) suma trecuta pe factura proforma. Te rugam sa nu uiti sa treci si codul tau de client pe Ordinul de Plata.
  • sa stii ca daca ti-am pus la dispozitie atatea metode de plata la distanta, nu inseamna ca nu ne face placere sa ne vizitezi, ba chiar dimpotriva, vrem sa pastram cat mai stransa legatura cu tine si de aceea te asteptam si la casieria noastra. Promitem ca te vom astepta cu un zambet si o vorba buna.
Acoperire | Dreptul la informare | Protectia Consumatorului - ANPC | Parametrii de calitate

© 2005-2015 - ProNET Solutii IT S.R.L. Toate drepturile rezervate