Membru Interlan INTERLAN
Service complet

Service complet

Daca ai fost clientul altui furnizor de servicii de Internet, probabil ca stii deja faptul ca acesta iti garanteaza furnizarea serviciului pana la intrarea in placa de retea a calculatorului tau. Din pacate cele mai multe probleme apar insa chiar la calculatorul tau si atunci, daca vei suna la furnizorul tau sa ceri o mana de ajutor, ti se va raspunde frumos (in cel mai bun caz) ca ei nu au cum sa te ajute si ca va trebui sa-ti rezolvi singur problema sau te vor ajuta ei, dar binenteles contra cost.

ProNET considera insa ca functionarea corespunzatoare a serviciului de Internet trebuie asigurata, indiferent unde apare aceasta problema, la furnizor, la reteaua proprie sau chiar la calculatorul tau. De aceea, toti abonatii ProNET beneficiaza de service GRATUIT al calculatorului. Mai mult de atat, suntem decisi sa te ajutam chiar daca problema aparuta nu afecteaza in niciun fel calitatea functionarii serviciului de Internet!

Ne poti contacta pentru a beneficia de acest serviciu daca:

  • calculatorul nu iti mai functioneaza din cauza unui defect fizic (hardware). In acest caz tehnicienii nostri vor diagnostica defectul aparut, iti vor cauta cel mai bun furnizor de componente si se vor ocupa de achizitia si inlocuirea componentelor defecte. ProNET nu percepe niciun fel de comision pentru achizitia, transportul sau montarea componentelor. Pentru a te convinge de acest lucru, la inchiderea fisei de service iti vom oferi si o copie a facturii primite de noi de la furnizor.
  • calculatorul nu iti mai functioneaza sau nu functioneaza la parametrii normali din cauza unor probleme software (sistem de operare defect, calculator virusat, etc ).
  • calculatorul iti functioneaza cum trebuie, dar doresti sa iti faci un upgrade sau chiar sa iti achizitionezi unul nou. Reprezentantii ProNET iti vor oferi consultanta necesara pentru ca tu sa faci alegerea corecta, vor achizitiona si instala noile componente, iar in cazul in care vor aparea probleme ulterioare, vor avea grija sa trimita in garantie componentele achizitionate si sa urmareasca evolutia garantiei. Binenteles totul fara niciun comision sau taxa ascunsa.

 

Termeni de acordare

Acest serviciu este GRATUIT si se acorda tuturor clientilor ProNET in urmatoarele conditii:

  1. serviciul se acorda EXCLUSIV clientilor ProNET;
  2. serviciul se acorda o singura data pe luna pentru fiecare abonament achizitionat, cu conditia ca abonamentul serviciului de Internet sa fie achitat inclusiv pentru luna in care se solicita interventia;
  3. responsabilitatea transportului calculatorului defect la/de la casieria ProNET cade in sarcina clientului;
  4. responsabilititatea asupra legalitatii programelor pe care clientul le are instalate pe calculator la intrarea acestuia in service, revine in totalitate clientului;
Acoperire | Dreptul la informare | Protectia Consumatorului - ANPC | Parametrii de calitate

© 2005-2015 - ProNET Solutii IT S.R.L. Toate drepturile rezervate