Membru Interlan INTERLAN
Testdrive

Testdrive

De cate ori nu ai patit sa te atraga oferta de pe un fluturas sau dintr-o reclama TV, sa te decizi sa cumperi acel serviciu pentru a vedea apoi ce alegere proasta ai facut. Vrei sa renunti la el, dar tocmai ai semnat un contract pe 1-2 ani cu o clauza de reziliere de 100 EUR sau poate chiar mai mult ?

E timpul sa inlaturam aceste practici, de aceea ProNET iti ofera posibilitatea de a testa serviciile sale de la data cand semnezi contractul, pana la sfarsitul lunii respective, dar nu mai putin de 5 zile. Vei avea astfel ocazia sa verifici ca tot ceea ce iti spunem ca iti oferim nu se rezuma la simple texte scrise pe o foaie de hartie sau pe un site, vei vedea ce inseamna un serviciu de calitate si vei gasi respectul de care ai vrea sa te bucuri din partea tuturor furnizorilor tai. Altfel renunti, nimeni nu te va intreba de ce (desi ne-am bucura nespus daca ne-ai spune), fara sa platesti nicio taxa de reziliere.

Termeni de acordare

Acest serviciu se acorda noilor clienti ProNET in urmatoarele conditii:

  1. se acorda doar pentru primul abonament;
  2. se acorda o singura data pentru o anumita adresa;
  3. clientul poate rezilia contractul, fara plata unei taxe de reziliere, doar in perioada de gratie. Aceasta incepe de la data semnarii contractului si se termina in ultima zi a lunii respective. In cazul in care aceasta perioada este mai mica de 5 zile, aceasta se va rotunji la 5 zile.
  4. in cazul renuntarii la serviciul de Internet in termenul de gratie, clientul va trebui sa plateasca perioada de utilizare a serviciului. In cazul in care clientul a platit serviciul in avans, acestuia i se vor returna sumele platite, mai putin aceasta perioada.
Acoperire | Dreptul la informare | Protectia Consumatorului - ANPC | Parametrii de calitate

© 2005-2015 - ProNET Solutii IT S.R.L. Toate drepturile rezervate